Een buitengewoon platform voor de kunsten-meng-vorm van collectible design beeldende kunst - toegepaste kunst - kunstambacht
Een podium voor buitenissige autonome kunstenaars die de vrijheid nemen om dát te doen wat ze zelf willen. Zonder grenzen, zonder regels, restricties of determinerende categorieën. 

Artecetera heeft een passioneel en gevarieerd programma met grensverleggende tentoonstellingen en lezingen, boeiende ontmoetingen, atelierbezoeken en tafelgesprekken, culinaire scenografieën, et cetera ...
​​​​​​​Volg artecetera op instagram

image-255790-arteceteraEventAtVenueAtelierLachaertDhanis.w640.jpg

Word 'mecenas 2020' voor €50,
ontvang uitnodigingen voor previews en geniet van privileges bij alle activiteiten. 
EXCLUSIEF voor onze mecenassen organiseren wij 2 unieke events: een workshop / atelierbezoek bij Anne Marie Laureys Ceramics en een culturele uitstap met gastronomische beleving.
 
En verder o.a.
    •    Deelname Collectible in Brussel met werk van Anne Marie Laureys Ceramics 
    •    Expo’s in onze thuisbasis, waaronder ‘Kleien is niet alleen een Werkwoord’, het vervolg... ism Arnoldsche Art Publishers

artecetera is een niet-gesubsidieerde vzw, elke donatie - groot of klein - geeft ons vleugels…
IBAN: BE24 000443245338 / vermelding ‘mecenas 2020’ en je e-mailadres

Sinds 2017..
Van bij haar oprichting heeft artecetera zich ingezet voor de promotie van de meng-vorm van beeldende kunst en kunstambacht; door het organiseren van expo’s en events, door het actief begeleiden van kunstenaars en door internationale samenwerkingen met gerenommeerde galeries, musea en kunstorganisaties. Zo zijn door onze bemiddeling een aantal van onze kunstenaars in internationale topgaleries en museale tentoonstellingen en collecties opgenomen.

We blikken graag met u terug op enkele realisaties uit 2019:
David Huycke: expo, boekvoorstelling, food-scenografie.
Bram Vanderbeke: 
   - 'Inside-Outside’, een duo expo met Karin Johansson ten huize van atelier lachaert dhanis 
   - aankoop werk door Design Museum Gent en CID / Grand-Hornu.
Anne Marie Laureys Ceramics: klei-workshop i.s.m. Museum Dhondt-Dhaenens.
Rudolf Bott, Karl Fritsch, Johannes Nagel in de expo ‘Thinking With My Hands’ /Galerie Zink. Reis naar Zink met een atelierbezoek bij Rudolf Bott.
Het was ook het jaar van hechte samenwerkingen met Michelangelo Foundation en Corizom; Musée des Beaux Arts Mons (expo ‘Memento Mons’) en het Design Museum Gent (expo ‘Poème Brut’) 
En in onze thuisbasis ook ‘Kleien is een Werkwoord’, een expo over keramiek in al haar aspecten.

Gans het jaar door...
Breng een bezoek aan onze thuisbasis in de voormalige scheepswerf van Tielrode, met een caleidoscopische verzameling kunstwerken. 

Een inspirerende rondleiding met gids (vanaf €15 pp)
en optioneel een food-scenografie op eigentijds zilver en tafelsieraden.

Voor scholen en kunstenaars / kunstambachters geven we een meer gespecialiseerde rondleiding 'op maat' (vanaf 15 personen, op aanvraag en volgens beschikbaarheid).
Aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie over onze bezoek-formules en tarieven.