een gastvrije ontmoetingsplek in een begeesterende omgeving met een fascinerende verzameling kunstobjecten
        een buitengewoon platform voor buitenissige kunstenaars…
​​​​​​​
Artecetera heeft een passioneel en gevarieerd programma in petto 
met presentatiemomenten, tafelgesprekken, expo’s, lezingen, atelierbezoeken, et cetera...

Als podium voor een mix van beeldende kunst - toegepaste kunst - kunstambacht ondersteunt ‘artecetera’ autonome kunstenaars die de vrijheid nemen om dát te doen wat ze zelf willen. Zonder grenzen; zonder regels, restricties of determinerende categorieën. 
Tegelijk zet ‘atelier lachaert dhanis’, oprichter en bezieler van deze energieke non-profit organisatie, als metgezel en als mentor alle knowhow en ervaring in bij de begeleiding van deze cross-over kunstenaars, versterkt door externe coaches.

​​​​​​​Volg artecetera op instagram

image-255790-arteceteraEventAtVenueAtelierLachaertDhanis.w640.jpg

Welkom
Breng een bezoek aan ‘artecetera’ in de voormalige scheepswerf van Tielrode met maar liefst 3500m2 aan fascinerende kunstwerken. Duik vol verwondering in een intrigerende wereld waar gevoel van tijd verdwijnt en alle zintuigen op scherp staan.

Kom niet alleen
In de venue van ‘atelier lachaert dhanis’ ben je ook welkom met een groep.
‘Artecetera’ zorgt voor een onvergetelijke totaalervaring; een verrassend, op maat gemaakt programma met alles erop en eraan.

Slapen met de ogen open als kortverblijf bij uitstek. ‘Artecetera’ is een inspirerende omgeving voor artists in residence, stagiairs, vrijwilligers, researchers en voor alle enthousiastelingen. Een énige plek om te werken, te studeren, te reflecteren in een creatieve entourage, of gewoon om eindeloos te genieten van het stille rivierenlandschap.
​​​​​​​